2024-05-02 30 浏览
同朋友去食饭最钟意就系叫食烧肉,可以一次过点咗好多嘢食✳️满枱都系🍱边烧边食边吹水💄我哋拣咗上品牛肩胛放题set ,首先要讲吓烧肉嘅食材,真系新鲜到爆灯💡顶级肩脊肉🥩同牛胸腹🍖每一口都好嫩滑多汁,配上烧肉汁,真系咬落去有种幸福感爆棚嘅感觉😋而骨付牛肋肉同网烧一口牛🕸️带有辛味酱汁,咁嘅搭配真系好开胃🥴令人食指大动🌶️除咗牛肉,仲叫咗金钱展🌀啲猪肉薄片卷成金钱形状,烤到微焦香脆,口感好特别✡️加上啲猪颈肉同蜜糖豚肉肠🌭一啖就可以感受到猪肉嘅丰富香甜味道🐷再黎讲下佢个头盘,用6宫格装住唔同嘅肉同海鲜🌈牛舌同牛颈脊真系绝配!牛舌烧到微微焦香,入口即化,加上啲烧肉酱汁,味道更加突出👅而牛颈脊嘅肉质鲜嫩,每一口都好多汁🤡牛小排都肥瘦均匀,烧到外脆内嫩,咬落去有咬劲,真系超级满足🥩车海老同牡犡都系另一个惊喜❤️‍🔥车海老烧到弹牙,鲜味十足🆗令人爱不释手!而牡犡嘅鱼肉鲜甜,非常适合烧烤,味道更加突出✔️再追加个香菇同明太子樱花虾!香菇🍄烧到鲜香,口感弹牙,加上啲蘸酱,真系好开胃!而明太子樱花虾🦐嘅鲜味同浓郁嘅味道,增添咗烧肉嘅层次感!总括而言,呢间日式烧肉餐厅真系一个食材新鲜又美味、环境都几静,仲有通风系统做得

总括而言,呢间日式烧肉餐厅真系一个食材新鲜又美味、环境都几静,仲有通风系统做得几好‼️食完之后,我哋真系好满足,肚仔又满意🤰🏻