2023-06-30 504 浏览
一直想试呢间餐厅好耐 不过到宜家先试到苏妈·苏妈!期待左咁耐先食到 果然冇令我失望😆🤍椰香咖央多士 $38咖央甜度适中而且椰香味好重 配埋烤得好脆嘅多士真系一流!食完好多叫多份食🥹🍞💚辣死你吗配参巴鱿鱼 $81呢个饭除左个名劲 个颜色都好吸睛!唔洗惊 虽然个饭系绿色嘅 不过食落就冇咩特别😂😂而且都几足料 有鱿鱼、鱼干仔、花生、虾片同埋蛋 鱿鱼亦都好弹牙 加埋鱼干仔好好𩠌饭😆马拉咖哩鸡翼锤捞面 $67咖哩鸡翼锤同埋薯仔都好入味 薯仔仲好淋添🤍面质软硬适中👍🏼不过都有啲辣 如果唔食得辣嘅foodie就要注意下~槟城福建虾面 $63因为睇左I told sunset about you系咁睇住BKPP佢地食福建面 搞到我一直想试福建面好耐!!!所以一见到menu有就即刻叫左😂😂面煮得软硬适中 而且除左虾 仲有五花肉、鱼片同埋蛋另外汤底好浓虾味 我呢个食虾狂人超中意🥹👍🏼👍🏼(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)砂煲老鼠粉 $105一开头仲谂紧咩系老鼠粉 原来系银针粉🤣老鼠粉好入味!!而且面头有窝蛋、炸蒜、肉碎同埋鱼干仔增添左唔同口感🥰不过会好似煲仔饭咁 有少少黐底~*温馨提示:呢个真系好大煲!份量好多!叫呢个嘅

椰香咖央多士 $38

辣死你吗配参巴鱿鱼 $81

马拉咖哩鸡翼锤捞面 $67

槟城福建虾面 $63
面煮得软硬适中 而且除左虾 仲有五花肉、鱼片同埋蛋

砂煲老鼠粉 $105
*温馨提示:呢个真系好大煲!份量好多!叫呢个嘅话建议share食🤣🤣
2023-06-02
等候时间
10 分钟 (堂食)