2018-12-23 86 浏览
上星期陪朋友去megabox 溜完冰后,就黎左呢间试业中既餐厅食番个晚餐🥣!店员安排左个坐位可以睇到个溜冰场,环境都唔错!店内每张台都放左只小熊比客人影相打卡,好多熊仔摆设,岩晒女仔或熊仔fans黎朝圣一下,另外,还有儿童游戏地方隔开,家长可放心把小朋友放系度玩,而家长就可安心在餐厅内用膳,这心思设计都唔错!这间好适合亲子一家人weekend黎既好去处!👍 睇完menu后就点左蜂蜜味BBQ烧猪仔骨,猪仔骨肉都好腍身,好易可切开,肉质都几嫩滑!配有薯条🍟同沙律🥗菜可中和一下!友人就点左蘑菇红酒🍷汁牛柳伴法式田螺,牛柳肉质有口感配红酒汁甚配,薯蓉内有多粒田螺肉,味道唔错!而饮品方面就点左蔷薇之恋,玫瑰花🌹味唔太出,而柠檬草蜜茶就偏甜左少少!最后叫左个甜品:心太软,即叫即整,一切开流心既朱古力酱一溶而出,好香浓,朱古力酱都好滑,唔太甜,如果佢配雪糕比用cream会较匹配!😋😋+++++++++++++++如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊

+++++++++++++++
蔷薇之恋/柠檬草蜜茶