2018-11-07 1079 浏览
平时去开将军澳煌府饮茶,去食晚饭都系第一次。中意黎煌府,系因为新装修好靓好大,而且价钱相宜。煌府专做婚宴,地方大又濶落,场内一棵樱花树,意头十足!晚餐套餐选择非常多,中意海鲜既朋友更加大把选择!今晚蓝妹啤酒仲有推广价,当然要饮杯啦!由于今晚四个大人,费时谂食咩,就直接叫海鲜燕窝餐,四人份量加价钱相宜。虽然系推广套餐,但系用料十足,绝无将货就价。先上阵既竹笙海皇会燕窝,已经令在场既女仕兴奋。。。燕窝养颜嘛!上汤焗大虾球伴伊面以大虾球代替龙虾,好处就系啖啖肉加食得方便,唔洗用手去骨甘论尽,而且大虾相当大只,炸得脆脆,正!清蒸沙巴珍珠龙趸呢条珍珠龙趸都好够份量,四个人食啱晒。 黄金脆皮走地鸡半只脆皮鸡食得多,用走地鸡既餐厅唔多,煌府对材料既选择,好有心机。浓汤海味杂菜煲系自选菜式,我见个套餐无咩菜类,就选择左浓汤海味杂菜煲。意外惊喜除左杂菜多,个汤真系好好饮,可以当海味杂菜汤饮呢!特色岭南甜点系桂花糕。我地另外叫左招牌生磨合桃露。热乎乎又香喷喷既合桃露,做饭很甜品,真系大满足。煌府无论饮茶定晚饭,都系不错既选择。
平时去开将军澳煌府饮茶,去食晚饭都系第一次。

中意黎煌府,系因为新装修好靓好大,而且价钱相宜。

煌府专做婚宴,地方大又濶落,场内一棵樱花树,意头十足!

晚餐套餐选择非常多,中意海鲜既朋友更加大把选择!

今晚蓝妹啤酒仲有推广价,当然要饮杯啦!

虽然系推广套餐,但系用料十足,绝无将货就价。

上汤焗大虾球伴伊面

清蒸沙巴珍珠龙趸

呢条珍珠龙趸都好够份量,四个人食啱晒。

黄金脆皮走地鸡半只

意外惊喜除左杂菜多,个汤真系好好饮,可以当海味杂菜汤饮呢!

特色岭南甜点系桂花糕。我地另外叫左招牌生磨合桃露。

热乎乎又香喷喷既合桃露,做饭很甜品,真系大满足。

煌府无论饮茶定晚饭,都系不错既选择。