2017-02-02 134 浏览
见到有个$80两款饭面嘅优惠,所以lunch 同同事一试。点知一坐低,睇menu 时,店员就话无饭..😑😑一间卖午餐嘅餐厅,竟然lunch 无哂饭。咁都算,叫面。落单嘅时候,佢又同得地讲无虾...... 即系menu 有一半食物系无嘅。咁都算,我地叫野食。我地自己将个同事confirm order 时,店员系旁边,我地未落order, 佢就话听到我地叫咩食。我地问多佢一次系咪知道我地order 咩,佢confirm 话系。之后过左10分钟,佢突然问我地洗唔洗落住order 先,我地好奇怪咁问「头先唔系落左order 咩」。佢话要俾左钱先落order。咁又唔早讲😑😑⋯⋯跟住打卡话送梳打水 点知又话无哂梳打水 真系咩都无虽然个店员都几有礼貌,但都真系 无 下次!
见到有个$80两款饭面嘅优惠,所以lunch 同同事一试。

跟住打卡话送梳打水 点知又话无哂梳打水 真系咩都无

虽然个店员都几有礼貌,但都真系 无 下次!