2004-08-26 23 浏览
昨晚同老公各自行動,好開心終於可以實行我的減肥大計,食麵包當晚餐,唔洗食咁多,誰不知當我獨自慶幸既時候,其實不幸正暗暗蘊瀼當中‧‧‧無花果合桃包:七蚊,外面硬內裏軟綿綿,剩係食個包都好好味,無花果都唔細粒所以無須要太多,果肉略帶微微的甜味,為個沒甚麼味的包包點綴,果肉中又有好細粒我諗係無花果核增加口感,又有大大粒合桃,食落仲好有合桃的香味,成個包好有咬口,多層層次,而且仲好健康,很值得試試。肉桂提子包:七個半,初頭食幾好食,提子又夠多,肉桂亦都好香濃,但食到一半開始會覺得漏,有少少食唔哂,但鍾意食甜包包的人會很喜歡吧!我本人覺得不過不失,如果有人share的話會更好食。當臨返屋企之前,同老公會合,佢先話俾我知原來佢同同事去食車品品!去食車品品居然唔預我!!實在太過份啦!!谷鬼氣!所以又走去食了個糖水同多一杯雪糕,咁又肥了兩磅,以為可以減到肥,點知得不償失,仲要無得食車品品!!!