2014-08-15 2281 浏览
星期六下午去完大坑炳记食野后就去食啦等之前都做过下功课既,知道只可以食一小时。。。当时我地前面有十几个人, 等左1个半小时左右, 等既时候无野好做咪影下相, 哈!!!一个半小时后, 终于可以入去啦, 其实我无期待过d野食…因为觉得呢d主题餐厅卖点都唔会系食物!只叫左3 样野, rose latte, mocha 同blueberry cheesecake佢杯杯coffee 上都系kitty 拉花, 唔知佢系咪随意我同男朋友去, 我地叫2杯coffee, 佢就有一杯系Daniel, 一杯系kitty, 我见旁边既情侣都系~如果2个女仔我就见到2杯都系kitty, 唔知佢可唔可以自己request??大家去食可以试问下~~2杯coffee 都几浓咖啡味道, 不错blueberry cheesecake就正常味道总括黎讲, 无期待下系会有少惊喜!!!

星期六下午去完大坑炳记食野后就去食啦

大家去食可以试问下
~~

总括黎讲, 无期待下系会有少惊喜!!!
等候时间
90 分钟 (堂食)