2018-03-10 464 浏览
行街个阵唔觉,买完嘢先听到个肚饿到咕咕声,见到无印入面有间餐厅(好似ikea咁)又唔多人唔洗等又未试过于是就去试下伏唔伏。佢系有分几品几品拣(姐系几𩠌饭😂),有规定你几品饭就要几冷盘几主菜。例如:五品饭拣三个主菜两个冷盘(最唔钟意呢个规定),佢啲冷盘睇起黎麻麻,因为三品饭可以沟乱嚟拣,所以拣咗三品。啲𩠌系好少,影俾朋友睇啲朋友仲问我系咪人哋食剩嘅,我发誓我掂都未掂😩饭系糙米饭当然你可以拣返普通白饭,送一碗面鼓汤(好清淡),鸡肉超嫩又多汁好好食,咖喱薯饼入边嘅咖喱好浓郁,但系外面唔够脆一夹就散,牛奶薯蓉并唔系薯蓉系一片片搭埋一齐好似千层面咁,但冇乜味仲要系冻嘅,呢个最唔好食,最后埋单95蚊。都叫顶到下个肚既,但下次唔会再嚟。🤢Btw食完记得自己收拾干净放返系回收架度,

Btw食完记得自己收拾干净放返系回收架度,
三品饭(自选菜色)
2018-03-07