2015-02-11 9911 浏览
去开尖沙咀又口痕想食放题, 最後拣左试石涧一去到坐低都系中招, 个场非常之焗, 系焗到好想呕果只, 但都坐低左, 冇理由咁衰女走架......第1轮唔洗问一定系刺身先, 食落觉得好鲜, 有时D放题会雪到好冻, 又或者太耐冇雪食落去会暖, 但佢就岩岩好, 系个虾唔系太好,因为佢仲有壳的第2轮, 寿司, D饭都系细细旧都唔错,不过D军舰因为D饭太细,所以D紫菜长得济…铁板帆立贝,好多放题面会做牛油,佢做铁板,个黑椒味带左个帆立贝个味出黎,整得几好食几香日式烟肉焗青口,食落去唔系好觉有烟肉味,食落去好似焗烟肉还烟肉,青口还青口咁烧羊鞍,试左一啖仔,有羶味几香,不过食一啖都觉得好腻日式蒸水蛋,冇咩味地狱拉面,我冇食到,不过就闻到好劲辣味天妇罗,我平时比较少食天妇罗,因为怕好厚粉,呢度都OK,D粉唔太厚,下面系虾天妇罗同左口鱼天妇罗,男友就觉得个左口鱼天妇罗好好味,我自己就觉得平平均均甜品,甜就唔甜,佢都系偏日式既甜品,甜品个皮烟烟韧韧,但入面应该系红豆,略嫌红豆味重左少少坦白讲, 我唔会再黎, 主要系个场问题, 真系食得好唔舒服, 个场又暗又黄
去开尖沙咀又口痕想食放题, 最後拣左试石涧

刺身
寿司
寿司
铁板帆立贝, 牛舌
日式烟肉焗青口
烧羊鞍,试左一啖仔,有羶味几香,不过食一啖都觉得好腻
烧羊鞍
日式蒸水蛋,冇咩味
日式蒸水蛋
地狱拉面,我冇食到,不过就闻到好劲辣味
地狱拉面
天妇罗
甜品,甜就唔甜,佢都系偏日式既甜品甜品个皮烟烟韧韧,但入面应该系红豆,略嫌红豆味重左少少
甜品

2015-01-13