2023-08-13 1347 浏览
呢间餐厅系无意中发现嘅~ 两位总厨系来自Four Seasons同Island Shangri-La HK🫶🏻 所以由佢地出手嘅食物都有返咁上下质素架😊🔈上主菜前主厨会有一盒刀比客人拣自己想要边把刀食主菜 觉得几特别🔈临走前餐厅会送每人佢地自制嘅餐前面包🔈餐牌会经常转 我一个星期去左2次已经换左餐牌唯二我觉得唔系几好嘅就系1️⃣餐厅偏细所以会坐得逼少少 同埋2️⃣价钱偏少贵⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🍸genèse - 5 courses🍸 HKD1,388Oyster ⭐️⭐️⭐️⭐️Red Mullet ⭐️⭐️⭐️Pigeon ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Clachitou ⭐️⭐️⭐️Strawberry sorbet ⭐️⭐️⭐️🍸plénitude - 7 courses🍸 HKD1,788Mackerel ⭐️⭐️⭐️Artichoke ⭐️⭐️⭐️Zucchini ⭐️⭐️⭐️⭐️Red Mullet ⭐️⭐️⭐️Wagyu ⭐️⭐️⭐️⭐️Ossau Iraty ⭐️⭐️⭐️Fennel sorbet ⭐️⭐️⭐️⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯小编的话:唔好睇佢每一碟个份量好似好少咁 小编食5 courses都已经好饱啦~真心觉得呢间餐厅啲食

🔈临走前餐厅会送每人佢地自制嘅餐前面包

Ossau Iraty ⭐️⭐️⭐️
Fennel sorbet ⭐️⭐️⭐️

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

小编的话:

唔好睇佢每一碟个份量好似好少咁 小编食5 courses都已经好饱啦~真心觉得呢间餐厅啲食物好好食🤤 虽然埋单𠮶阵少肉赤 但系呢个价食到咁高质嘅食物 突然觉得都值得😋
2023-07-16
用餐时段