2021-05-02 4404 浏览
Sodam Chicken🐓既炸鸡 x Pizza放题真系邪恶到无朋友😈平日$98就可以任食75分钟,一百蚊都唔驶真系抵到crazy🤩 假日都只系$128咋,加多$20仲可以食埋焗鸡同小食,全部无限追加🤗伪韩妹子今次真系开心屎了💖 虽然放题唔包饮品🍹但都系买一送一优惠,一样抵呀!·Annie概括讲下几款钟意嘅同大家开心share下😻炸鸡一定要点最邪恶既黄金咸蛋口味😍 炸鸡本身已经邪恶,加埋黄金咸蛋真系达到顶点🈵️ 咸蛋黄炒到微微起沙,咸蛋黄油好香,好好味😋仲有颜色🔴红卜卜既甜酸口味,甜甜酸酸好开胃💥 够哂惹味! 而焗鸡感觉上无咁热气😽 肉汁喺焗制过程中锁住肉汁💦 食落更加juicy。个人喜欢双重芝士口味🧀 double cheese绝对满足到我哩个芝士控😍Pizza🍕同样出色,一set 4款一次过上样样都有得试👍薄批脆边配料足,细细件仲可以食多几件添~·🍗炸鸡(无骨)❥韩式炸鸡(原味)❥甜酸炸鸡❥蜜糖芥末香葱炸鸡❥辣味炸鸡❥黄金咸蛋炸鸡❥柠檬柚子炸鸡❥浓蒜炸鸡******************************🍕PIZZA(款式按当天餐厅供应决定)❥千岛加勒比薄饼❥玛嘉丽塔皇后薄

Annie概括讲下几款钟意嘅同大家开心share下😻

🍗炸鸡(无骨)

❥韩式炸鸡(原味)
❥甜酸炸鸡
❥蜜糖芥末香葱炸鸡
❥辣味炸鸡
❥黄金咸蛋炸鸡
❥柠檬柚子炸鸡
❥浓蒜炸鸡
🍕PIZZA(款式按当天餐厅供应决定)

❥千岛加勒比薄饼
🐔焗鸡

❥蜜糖蒜香焗鸡
❥韩风紫菜焗鸡
❥喷火辣焗鸡
❥首尔风味焗鸡(原味焗鸡)
❥双重芝士焗鸡
❥ BBQ香辣焗鸡