餐厅: 金飯館
资讯:

2024-04-15 324 浏览
经过呢餐之后我对呢间餐厅既印象只有炒饭炒饭同埋炒饭🍚LUNCH TIME时间记得早d去排队,一过左12:15就超级多人叫外卖同埋堂食等位🐖即叫即炸椒盐猪扒饭需时15-20分钟,要食就早d叫定啦~即叫即炸系真既,出到黎系热辣辣好好味,肉同饭既份量都好多,椒盐猪扒好脆口🦐招牌虾头油炒饭 招牌菜就必须要试架啦,佢里面都有分两款虾,急冻同新鲜虾,带黎两款口感,炒饭系粒粒分明,仲好多蛋味~🦪蚝仔肉碎泡饭好多蚝仔,甘先对得住个价钱~个汤都好清甜好够味🐟焦香煎焗龙趸球饭龙趸味道有d重手,食落偏咸,可以连埋d炒饭一齐都可以中和番既🦐樱花虾酱油时菜/ 醋香云耳菜心份量都几多,够大条,而云耳太酸,中意食醋既朋友就岩晒,如果唔系可以拣麻辣云耳都得
经过呢餐之后我对呢间餐厅既印象只有炒饭炒饭同埋炒饭🍚
🐖即叫即炸椒盐猪扒饭
🦐招牌虾头油炒饭
🦪蚝仔肉碎泡饭
好多蚝仔,甘先对得住个价钱~个汤都好清甜好够味
🐟焦香煎焗龙趸球饭
🦐樱花虾酱油时菜/ 醋香云耳