2020-07-27 380 浏览
到访后瞬间成为我会再去的其中一间cafe🥰Cafe整个氛围令人好舒服 环境简约 以灰白色为主最钟意窗边嘅位置 街外来往的人流稀少 坐系度格外写意.🔸Tom Yum Shrimp Pasta $128🔸试了店主推介的冬阴功意粉 有两只新鲜大虾🍤入口十分香辣惹味同creamy 每一啖都充满左sauce 嗜辣的朋友一定会喜欢份量适中 女孩子都可以轻易K.O.呢.🔸Wasabi Egg Benny $138🔸卖相好吸引 最特别系wasabi sauce 外面比较少有! 味道很不错✔️唯水波蛋不够流心 定价相较有点进取~.Ethos嘅咖啡师好贴心咁介绍咖啡豆嘅种类同产地务求令客人拣到最啱口味嘅咖啡 ☕️系度仲可以饮到咖啡同酒嘅配搭 超特别 钟意饮酒同饮啡嘅可以一试😋.🔸Rum Raisin Affogato w/ Coffee Jelly $88🔸完全就系Affogato进阶版 入面配有自家制的冧酒提子干 仲有雪糕同埋coffee jelly❗️口感层次upupup🤤Espresso十分香滑浓郁 食得又饮得🥰
到访后瞬间成为我会再去的其中一间cafe🥰
Cafe整个氛围令人好舒服 环境简约 以灰白色为主
最钟意窗边嘅位置 街外来往的人流稀少 坐系度格外写意

🔸Tom Yum Shrimp Pasta $128🔸
试了店主推介的冬阴功意粉 有两只新鲜大虾🍤
份量适中 女孩子都可以轻易K.O.呢

🔸Wasabi Egg Benny $138🔸
唯水波蛋不够流心 定价相较有点进取~
Ethos嘅咖啡师好贴心咁介绍咖啡豆嘅种类同产地
务求令客人拣到最啱口味嘅咖啡 ☕️