第一次光顾纯粹贪方便及睇食评应该不太差吧不过星期六都唔爆枱⋯又好像有点⋯是是旦旦啦,反正试了再算我地订了3位6点半,每位$328,再加每位$48任饮生啤首先是送上冷盆「凉拌青瓜云耳」及「刺身拼盆」跟著再送上「椒盐鸡软骨」,随后再来汤底及火锅配料,包括海鲜(一次性,但毫不吸引),云吞、水饺、蔬菜、手打丸,其实可以选择的火锅配料唔多(大概不超过15款),食材正正常常,不过不失⋯反正都只想饮下啤吹下水,又难得入黎时问左店员说是没限时的,去到8:45分左右我地每人大约饮了5-6杯生啤(每杯300ml左右),当时有位男性店员疑似经理物体(何生)同我地讲「几位我地限时两个钟架」哗我O晒咀问「你地头先职员话无限时架㖞」佢就话「我地野食无限时,但生啤限饮两个钟,呢round last 就jump埋俾你地」讲真我地食唔多野,亦都谂住饮埋呢杯就走,不过好不满生啤加钱$48我地都睇到,但你边度写住限时两个钟?我话「你地有边度写住限饮两个钟?如果有限时点解唔一早讲?」佢就话「其实openrice有写,不过可能你睇唔到,我地都会再同open反应下」大佬呀,你间舖冇写!你店员都话无限时!openrice都无写!你
第一次光顾
纯粹贪方便及睇食评应该不太差吧
不过星期六都唔爆枱⋯又好像有点⋯是是旦旦啦,反正试了再算

我地订了3位6点半,每位$328,再加每位$48任饮生啤
我O晒咀问「你地头先职员话无限时架㖞」
我话「你地有边度写住限饮两个钟?如果有限时点解唔一早讲?」

大佬呀,你间舖冇写!你店员都话无限时!openrice都无写!你无啦啦话限饮2个钟,野食就唔限时,你同诈骗集团有咩分别?如果觉得我地饮得多(其实饮5-6杯,食唔落野都系条数啫,而且我地要加钱架,如果咁小家就唔好做任食啦)
好唔好食系一件事,被骗又系另一回事!
嬲爆!无下次!
头round-非自选的