麵心國もと

Mengokoro Kunimoto
餐厅: 麵心國もと
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
今次我喺湾仔发现咗一间名为「面心国」嘅日式拉面店。每次经过,总见到客人络绎不绝,好似藏咗咩宝贝咁,所以都令我同老友好奇不已。于是我哋就落嚟一试,希望食得开心啲!😆首先,我哋拣咗一款香港限定,每日只供应25份嘅「浓厚拉面」。佢采用传统酱油涂制嘅鸡肉同叉烧,炮制出丰富浓厚嘅汤底。一啖嘅汤面,嚟自鸡肉嘅美味完全渗入咗汤底同叉烧中,搅到你食一口,都似感受到一种全新感觉。🍜😍啲叉烧肉质养满,有一种特殊嘅香味,再加上透过蒸煮,佢嘅肉汁被完全锁住。每一啖都好似有一种魔法,拉你直入美食嘅世界。😋🌟我哋仲发现视觉同味觉都好重要。每一碗拉面都系精心制作,每一双手都系用心操作。当你食嘅时候,你可以感受到店员每一个细节嘅努力,每一道程序嘅用心。👏🤩除咗美食,「面心国」同时都注重过程嘅享受。员工服务亲切有礼,环境舒适宽敞。我同老友每次呼唤,佢哋都能及时为我哋提供服务。咁样既体验令我哋好满意,每一碗料理都令我哋好喜欢,食完之后唔怕饱,反而有一种满足感。😌🙌整体嚟讲,「面心国」系一个好好嘅惊喜,我哋一定会再次光顾。如果你想尝试下日式风味,「面心国」会系你其中一个好嘅选择。记住,即使你无绝世美食,只要你诚恳待人,有心
整体嚟讲,「面心国」系一个好好嘅惊喜,我哋一定会再次光顾。如果你想尝试下日式风味,「面心国」会系你其中一个好嘅选择。记住,即使你无绝世美食,只要你诚恳待人,有心做好每一道菜,你就一定会得到客人嘅赞赏,「面心国」就系依个例子。我的饭都好,一定再嚟嘅!🎊😊