年三十晚,平时好多中餐厅都已经满晒,所以我们一家人订了湾仔的这间西班牙🇪🇸餐厅本身黎到系想试吓出名嘅猪手,点知店员话冇货🤯招牌菜都冇货我们是有啲失望🫠想饮生啤,又系无货🫠唯有叫其他嘢食~🔺香炸蟹肉丸外层系吉烈,蟹肉丸炸至金黄香脆,内里酿满蟹肉丝,咬下去啖啖都系蟹肉😋🔺西班牙蛋饼 好有蛋香,入口松软,内有薯仔粒、烟肉粒同芝士等,咸咸香香又几好食😋🔺蒜片虾我哋仲嗌咗面包,点𠮶充满着蒜香嘅油😍蒜香味十足!每只虾都大只弹牙🦐唯一冇预到的是呢个虾有啲辣🥹(我唔食得辣)🔺猪鞍劲juicy~做到啱啱熟🔺西班牙海鲜饭🥘 食西班牙菜必须要叫的西班牙海鲜饭❤️一上枱就俾原只鱿鱼吸引住,仲有大虾、带子、青口😋嘢食热辣辣,特别滋味🤤配上特制sour cream,店员话可以选择捞饭,味道层次更丰富🤩🔺鸭髀外皮炸到劲脆,鸭肉松软🔺西班牙油条churros 啱啱炸起😌热辣辣金黄香脆,外面脆,咬落又松软,沾满肉桂粉配朱古力或吉士酱都得食食落去又唔系好甜😆不知不觉间食咗好多总结嘢食都满意👍🏻老板友善同我哋倾偈👍如果下次想试猪手,可能先预订吧!

唯有叫其他嘢食~

🔺香炸蟹肉丸

🔺西班牙蛋饼

🔺蒜片虾
我哋仲嗌咗面包,点𠮶充满着蒜香嘅油😍蒜香味十足!
每只虾都大只弹牙🦐
唯一冇预到的是呢个虾有啲辣🥹(我唔食得辣)

🔺猪鞍
劲juicy~做到啱啱熟

🔺西班牙海鲜饭🥘
食西班牙菜必须要叫的西班牙海鲜饭❤️

🔺鸭髀
外皮炸到劲脆,鸭肉松软

🔺西班牙油条churros
啱啱炸起😌热辣辣
金黄香脆,外面脆,咬落又松软,沾满肉桂粉
配朱古力或吉士酱都得食
食落去又唔系好甜😆不知不觉间食咗好多

总结嘢食都满意👍🏻老板友善同我哋倾偈👍
如果下次想试猪手,可能先预订吧!

蒜片虾
羊架