餐厅: 五行
资讯:

2024-03-26 29 浏览
收工晚餐要食自己~就嚟试呢到既拉面~今个食评分开左2餐~因为嚟到既时候已经谂定下次想试咩就一次过出第一次食左GOGYO Kogashi Shoyu Tsukemen $98嚟到个汤好滚好够热焦香酱油沾面,个汤真系超浓超挂面面条够冻,唔会因为个汤太热食唔到整体觉得好食又够饱Miso Pork Belly $25 期间限定时段7折食得出即叫即烧,好香烧烤味同味噌好入豚肉味,好食第二餐食左LAWAY’S Roasted USDA Prime Beef Consomme Ramen $148法式牛清汤拉面,够晒特别,不过份量较少,个人觉得算好食,汤我都饮晒,不过重口味既我要再食都会系简番沾面/再试其他
收工晚餐要食自己~就嚟试呢到既拉面~
今个食评分开左2餐~
因为嚟到既时候已经谂定下次想试咩
就一次过出
第一次食左

嚟到个汤好滚好够热
焦香酱油沾面,个汤真系超浓超挂面
面条够冻,唔会因为个汤太热食唔到
整体觉得好食又够饱
Miso Pork Belly $25 期间限定时段7折

食得出即叫即烧,好香烧烤味同味噌好入豚肉味,好食
第二餐食左