2007-01-11
上食過後驚為天人..今日再來一趟..同樣叫套餐..個餐幾好..可以自己改任何菜式..補錢upgrade..自由度大..抵讚..金牌拼盆:酥炸糖醋雞..好好味..酸酸甜甜..炸粉唔太厚..五香排骨..夠味又淋..正..雞肉串燒..較為行貨..都ok..墨魚蝦沙律卷..呢個好味呀..墨魚包住青瓜同蝦..開胃又鮮味..鴨胸沙律..一般..但幾醒胃腐皮蚵仔卷:外面好脆好香..入面好多蚵仔同配菜..超好味..一客有八件..幾抵食牛根腩:呢個真係鎮店之寶..真係超好味..牛腩好淋好入味..牛根有咬口..蘿白好鮮甜..好好味..魯肉飯:唔多介紹..總之好味擔擔麵:係我食過最正既台式擔擔麵..湯又濃又杰..麵有咬口..一定要試呢飲品:唔太甜..又唔會似茶軒d有一舊舊粉..好好味豆沙香蕉酥:我叫套餐都係為左佢咋..呢款小食無得散叫..要跟餐送..上次食過真係好好味..所以今次為左再食而叫餐..果然無令我失望..超好味呀服務:待應幾醒目..小店來說算好有心serve你..落單快..一叫即到..真係抵讚..可能我本身鐘意食台灣野..所以個人很喜愛此店..一定會繼續幫襯呢
魯肉飯:唔多介紹..總之好味
飲品:唔太甜..又唔會似茶軒d有一舊舊粉..好好味