2024-01-02 371 浏览
Cafe Whale的M8和牛芝士汉堡,简直系口感满分嘅享受啊!🍔🐋 和牛肉味浓郁香喷喷,质感入口即溶,配上那芝士嘅融合,真系令人垂涎!接著试咗迷你安格斯牛肉汉堡,小小一件,但味道非凡,好夹嘅酱汁配搭到位。咬落去那肉嘅鲜嫩同多汁,瞬间乘载住味蕾飞上云霄。🍔😍这里的食材实在拣得太醒胃啦,无论系和牛定系安格斯,都系鼎级嘅选择,为汉堡添上咗不少分数。仲有服务质素好到不得了,会心微笑加速效率,完美咁融入咗整体食物体验当中。👍🤩虽然唔系小店,但Cafe Whale嘅注重质素同埋亲民态度,真系令人觉得每次光顾都超值得过。下次再黎,我一定会再寻味啲双层M8和牛啦,又或者试下其他新款汉堡。想食好嘢,记得mark低Cafe Whale!📍🎉