🐣🐥🐔🐤🐓🥘🍲任飲任食雞煲+韓燒,仲可以打埋邊爐,一次過滿足我3個為食願望😂🙊雞煲超好味,雞好入味,辣度自己揀,我只揀左BB辣,但都辣得鼻水差啲流😅🙈🤣雞肉好鮮嫩添朋友其實唔係好食肉,但佢今次都食左好多,因為太好味😋食完雞煲,仲可以自己拎火鍋湯打埋邊爐而且食物款式超多,特別個環境夠大又坐得舒服自在👍🏻另一邊就可以同時食韓燒,食物選擇好多,不過我對菠蘿🍍同紅酒牛柳粒情有獨鍾,菠蘿係我食過咁多間最好食,經過燒後,依舊鮮甜多汁,我食左好多呢,仲有紅酒牛柳粒,燒完後外面香口,但入面好入味,口感不韌不硬,我不斷食,食左好多粒,平時我食一至兩粒而己,但呢到十分好食,一食食左十數,牛味濃,大讚🤤諗起又想食😋飲品選擇都同樣多,夏枯草低糖難得平時外面任飲任食都無又有雪糕杯,豆腐花等......🍦🍦🍦🍨🍨🍨🍧如果想另外食現成嘅,仲有豬肚雞腳蘿蔔任裝唔男😍遲下無限聚令真係要成班朋友一齊黎今,開心好多!

🐣🐥🐔🐤🐓🥘🍲

雞肉好鮮嫩添

朋友其實唔係好食肉,但佢今次都食左好多,因為太好味😋

食完雞煲,仲可以自己拎火鍋湯打埋邊爐
而且食物款式超多,特別個環境夠大又坐得舒服自在👍🏻

飲品選擇都同樣多,夏枯草低糖難得平時外面任飲任食都無

遲下無限聚令真係要成班朋友一齊黎今,開心好多!