2020-10-11 1210 浏览
可能因为疫情关系我六点去攞位唔使5分钟已经有得入座啦 入座时间系两个钟头盘系luau夏威夷沙律 呢个沙律非常之大份入边嘅料都好足够 好多鸡肉好多薄脆片同夏威夷碎 酸酸甜甜好开胃😋车打芝士夹心汉堡 呢个汉堡大约系七成熟啱啱好 而佢嘅番茄同酸瓜系可以自己加入去嘅 最啱我呢啲唔识酸瓜嘅人 包入面非常多车打芝士切开成个盘都系 薯条我转左番薯条非常香番薯味🤩蒜蓉烤鸡肉蝴蝶粉 呢个系必点 唔使讲佢都系非常之大份蒜蓉味好重 白汁味系偏甜但整体好浓郁好好食🤭最后叫咗个Linda朱古力蛋糕 🍰🍫朱古力味好浓郁亦都好足料 后面全部都系朱古力粒 虽然好好食层层朱古力 但蛋糕有啲过甜 如果减返少少糖就最好啦 4个人食一间够晒啦整体来讲呢间野食性价比十分高四个人食咗大约$780 嘢食全部都好大份 捧住个肚好满足咁离开

2020-10-10
等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 烤蒜鸡肉蝴蝶粉
  • 餐前面包