2021-08-22 37 浏览
今日去到尖沙咀仍未谂到食咩好,行过见到这间石烧,望下价钱又几亲民,大热天时唔想再行之下就入左去试吓!一行入去枱枱都食石烧,油烟味甚强🤭担心紧返出去之后全身都系油烟味同行二人有选择困难症之下就叫左份$400几蚊有10款牛嘅拼盘(没有影底餐牌,唔记得个拼盘咩名)原来拼盘系唔包饭要另加$38包汤,温泉♨️蛋同饭,而这款二人拼又只能加一份set ,奇怪而我又唔想烦,又唔饿之下就只叫左份芝麻汁烧牛舌丼加冻奶茶先讲我个丼饭,牛舌厚而林,仲有5大块,还有沙律青菜,好食而几十蚊真心觉得抵食牛肉拼出嚟卖晒都唔错,但就差左啲名牌,唔知自己到底食紧个咩部位我就试左两、三个部位,有一款入口即溶,好油腻嘅感觉,但好食。薄牛舌就唔及我个丼饭如果埋佢哋个FB仲有甜品🍮送嫁,今日我哋个甜品应该系黑糖奶冻,又几好味㖞整体来讲:肉算新鲜,午餐百几蚊可以满足一下都算值得嘅。P.S 离开餐厅之后身上竟然没有半点油烟味

而我又唔想烦,又唔饿之下就只叫左份芝麻汁烧牛舌丼加冻奶茶

如果

整体来讲:肉算新鲜,午餐百几蚊可以满足一下都算值得嘅。
P.S 离开餐厅之后身上竟然没有半点油烟味