餐厅: 旺记冰室
资讯:

好耐冇黎过湾仔 都唔知有咩好野食 但系一出地铁站口 见到依间茶餐厅3点几都仲要排队 就知好野黎行近d一睇 原来系旺记 唔怪得啦 之前系尖沙咀旺记食过佢既下午茶 仲记得系芝士洋葱猪排猪仔饱 猪仔饱夹住厚身猪排 再加埋洋葱同芝士 到而家都仲记亿犹新炸南乳鸡脾 啖啖肉 虽然好想食多次 但系今日实在太肚饿 一定要食饭!有睇过我之前食评既人都知 滑蛋叉烧饭系我最爱 唔知依间既滑蛋饭水准如何?嗌左个滑蛋虾仁饭外卖 滑蛋饭如果D蛋冻左就一定冇咁好食 但系拎到上公司都仲系热辣辣 滑蛋CUM晒成个饭 足料指数爆登 拎黎捞饭一流 之前食过一D虾仁完全冇虾味 一睇就知雪左好耐 但依个就唔会 而且弹牙有咬口 徐左杯热咖啡拎到上手唔够热之外 总括黎讲十分高质 由於实在太肚饿再加上岩岩个滑蛋虾仁饭实在太正 我决定番去叫多个下午茶食!依个炸南乳鸡脾 啖啖肉 原本以为南乳同鸡脾唔会太夹 点知咁正 本身个人黎讲唔太锺意南乳味 好彩依个南乳鸡脾 南乳味唔算好重 岩岩好 而且鸡脾炸得外脆卜卜 一啖咬落去肉汁立即bid出黎 好彩冇整污漕件衫
炸南乳鸡脾 啖啖肉
虽然好想食多次 但系今日实在太肚饿 一定要食饭!
爽口滑蛋虾仁饭
2020-05-05
10 分钟 (外卖自取)
爽口滑蛋虾仁饭
  • 滑蛋虾仁饭