餐厅: 諸勝堂
资讯:

2021-07-05 721 浏览
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ 今次食咗诸胜堂💛有一日同朋友一齐过夜,起身好想食港式早餐😆就黎到呢一间餐厅🙈等左大概20分钟左右就有位坐!自家制叉烧日本滑蛋饭($57) 呢个饭真系好好味,有好多叉烧同滑蛋ʕ •ᴥ•ʔ食到最尾都未食哂😆滑蛋好滑,配埋自家制日本甜豉油,好正🥰叉烧配饭再加滑蛋同汁一啲都唔觉得好瘦😚推荐✨自家制叉烧鲜忌廉猪骨汤意粉配4.3牛奶炒日本滑蛋+鲜牛油多士($48) 意粉系比较硬,煮得唔系好淋,汤底饮得出有鲜忌廉味🤤不过食得多有啲咸😣叉烧比较瘦。至于炒滑蛋依然好好味,好滑又有蛋香🍳多士就正常比较建议大家食饭,因为啲蛋同叉烧多啲🤤配埋一齐都好jeng!!
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ
今次食咗诸胜堂💛

自家制叉烧日本滑蛋饭($57)
自家制叉烧日本滑蛋饭

自家制叉烧鲜忌廉猪骨汤意粉
配4.3牛奶炒日本滑蛋+鲜牛油多士($48)
自家制叉烧鲜忌廉猪骨汤意粉 配4.3牛奶炒日本滑蛋+鲜牛油多士

2021-07-01
等候时间
20 分钟 (堂食)
用餐时段
自家制叉烧日本滑蛋饭