2024-01-20 149 浏览
哗喂,讲起呢间喺葵芳嘅食肆,我真系要畀个like👍!最近试咗佢地嘅美国和牛西冷,嚟讲真系几正!牛肉入口即溶,滑嘅咁㖞。啲手工薯片就更加得意,唔系普通𠮶啲薯条噏㖞,佢哋炸得脆卜卜,一咬落去嘶嘶响,一种似钟意得唔得㗎嘅感觉!再嚟就系个香辣火山脆虾,我就真系中意呢种啖啖脆嘅快感。虾仔炸到金黄香脆,梗系畀我食到手指都舔埋啦!夹吓啲香辣酱,微辣带甜,啖啖都令人回味无穷。而家讲番个白汁鸡肉虾宽面,真系正到冇朋友。每条面都包晒白汁,咬落去又滑又弹牙。每啖都有鸡同虾肉,真系食到暖笠笠嘅!食完之后,心情好咗,连蒸气压都减轻左。下次揾食嘅时候,我谂我又一定会选择返嚟呢度,话咁快就满足咗我嘅味蕾同肚皮嘅要求,真.实在太正喇👌!嘿嘿,讲到噏,我都食得兴奋呀~