2021-04-09 115 浏览
琴晚睇完韩剧见到男主角食炸鸡,搞到我都流晒口水,咁梗系要打铁趁热食返餐😂。我自己比较钟意食烤鸡,所以就拣左佢,仲要尖沙咀酒吧街分店😎,又有室外,真系几好feel架。🔻甜辣烤鸡+果味酱油蒜香烤鸡 $238🔻果味酱油蒜香烤鸡几正😍,蒜味几出,甜酱油味道,仲要劲挂汁,加少少柠檬汁,又有少少fresh感🤩。啖啖汁啖啖啖肉🤩。甜辣烤鸡就属于保守啲既传统韩式辣酱味,甜甜辣辣咁,仲有少少花生碎,而且甜味带出左辛辣🌶🌶,虽辣,但又系会追住食😝。依个并盘好啱点,因为有辣有唔辣,啱晒share一齐食😋🔻韩式鸡蛋卷$148🔻望落就已经好满足😆,一个卷里面有齐黄瓜,萝卜,餐肉,紫菜同埋芝士😍,好似韩式紫菜包饭咁,蛋🥚味几重,加埋韩式辣味沙律酱同茄汁🍅,辣辣地好惹味😋。🔻西柚沙冰$58🔻凉浸浸,解辣🤣,饮落清香西柚味,微酸少甜👍🏻,沙冰打得幼滑,有的似雪葩🤤,正呀😎