餐厅: 湯加 (H.A.N.D.S)
资讯:

2019-07-10 820 浏览
公众假期念住同家人叹个正早餐,见民华爆长龙,云贵轩又要等位,唔想等是旦走入呢间汤加,有位嘛,点知中伏,汤渣嚟!坐落去,无人理,侍应当你透明,好辛苦三催四请有人落单,黑面,又话加$又多士,点知佢话卖晒,餐厅连多士都无?! 唉! D嘢等好耐至嚟,算了吧。沙嗲牛肉公仔面,牛肉量小,成口腌粉味,零牛肉味,D面OK,奶茶一般,无咩茶味,失败之作! 另外热香饼+滑蛋+猪扒+麦皮早餐,只有麦皮叫食得落! 热香饼又硬又干,怪怪的似硬粉皮,滑蛋又老又鞋,猪扒又干又无水份,鞋之中有一股雪藏味,唯一麦皮其实好稀叫OK,呢份早餐两个字形容系”难食” ! 我加咗$6加叫䓤油饼,又系等到天昏地暗先来,成块饼油成甘,重惨过我D面油,食落无咩葱味,又硬,难食,D侍应又唔想捞咁,呢间野无下次!