招聘中
月薪
$18,900-$23,100
月薪
2024-01-24 359 浏览
喺呢间茶餐厅嚟咗一个惊喜午餐!🍽️ 咁啱心血嚟潮揾嘢食,鬼使神差间中就行入嚟。系单嘅,食物选择多唔多,但吸引眼球嘅系个咖喱鱼柳滑蛋盖饭同葱油猪扒饭,食落就知物超所值!讲起𠮶份咖喱鱼柳滑蛋盖饭啦,一啖落去几有满足感 – 鱼柳炸到金黄脆口,咖哩汁够味但又唔会太辣,简直够晒心机。至于滑蛋,滑得嚟绵得,简直系滑到出位!🤤再嚟,个葱油猪扒饭真系恰到好处,猪扒可能少少干,但𠮶阵葱香味实在太诱人,食落去感觉好有层次。吓,唔好以为只得饭好食咋,仲有个鸳鸯红豆冰呀!港饮港食嘅我选咗佢,结果,正!红豆同雪糕嘅组合别有一番风味,口感相间,甜而不腻~😋呢度嘅气氛好写意,食物选项精致得嚟份量兼且足,你系寻日常惊喜嘅话,真系唔好错过呢家茶餐厅!下次同三五知己再嚟,我要拣啲之前未试过嘅菜色,开拓下味蕾新天地!👌