2014-09-10 3614 浏览
每次約朋友去港島都一定會黎呢間,今次難得有影相就寫埋食評支持下啦!lunch 50幾蚊對年青人黎講都仲afford到,醉翁之意不在酒,黎得呢度主要都系睇下貓咪,食野只系其次同朋友傾傾下計,周不時都會有貓貓行近我地度,甚至試話玩玩下牌隻貓行過黎坐左係牌度哈哈,好得意!對愛貓人士黎講呢度係必去既地方!今次點了煙三文魚天使麵,其實味道真系好一般,煙三文魚一片片"散收收"冇美感可言,對比一般鋪頭都鍾意用兩塊較大既煙三文魚捲成花,呢度就有點兒唔夠誠意喇!天使麵煮得有D"淋"喇,而且太濕,應該煮濃小小個汁先加上去加杯熱朱古力,杯朱古力唔同平時出面果D,店員好有心機係上面拉埋花,係貓貓既樣黎超得意!有D唔捨得飲
煙三文魚天使麵
有D唔捨得飲