2015-04-23 1810 浏览
今日约左个系港大返学既朋友仔, 见呢间近近地港大地铁站, 所以一试, 结果都无令到我地失望 十一点零钟到, 暂得一台客. 喜欢呢度装修好简单, 有一个大窗口系对街的, 其余都有bar 台或普通台, 感觉很清闲.三个女仔叫左三个full day breakfast(HK138), 都几丰富下, 有肠, 两种ham, 又有大蘑菇, 两块蒜容多士. 个人最喜欢大蘑菇, 很入味;沙律都很新鲜。我很喜欢试不同地方既肠,一吃这肠有点像麦记的猪柳堡,不过变了长条形 虽然无食到早餐黎, 但食完都真系饱左成个下午. 本身个全日早餐唔包野饮, 叫多左个几好饮既tea (white grape oolong tea), 个茶一饮落去真系有白提味. 侍应主动加水加左三次, 到第三轮冲都仲有茶味, 个人觉得个茶好OK.一个大餐加杯野饮再加埋一200蚊, 但坐左成个上午+中午. 去到1点几时开始多人, 如果想周末想黎试既朋友建议可以1230 之前到, 应该都仲有位的~ 呢间系一个可以再黎既餐厅.

Full day breakfast~
White Grape Oolong tea and Latte~

呢间系一个可以再黎既餐厅.
2015-04-18
  • White grape oolong tea