餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

2021-08-29 69 浏览
食辣野真系好过瘾| (• ◡•)|今次去咗食位于铜锣湾但拥有平民价钱嘅烤鱼一入到去就已经闻到好香嘅川菜味~-烤鱼放题♡︎ $88/1位佢嘅细份烤鱼都算几大条,条鱼好滑丶入口即溶,而且就连平时麻麻哋钟意食鱼嘅我都完全唔会觉得腥,辣度亦都啱啱好,唔食得辣嘅人可以嗌BB辣,总言之呢个价钱可以食到咁嘅质素可以话系超级抵!-除咗烤鱼之外仲有好多可以自己喺出边攞嘅放题食物,就等我同大家推介下有啲咩系我觉得一试难忘㗎啦😋☟︎☟︎☟︎牛肉𓃒:烟烟韧韧,有牛味,几好食✔︎猪皮𓃟:煮喺汤入面朔晒啲汤汁好入味✔︎薯粉:有分粗身同幼身,个人觉得两样都好味,粗身就淋得快啲✔︎豆卜:同猪皮一样,都系好入味,啱晒重口味人士✔︎-皇牌口水鸡♡︎ $48个人觉得呢个同对来讲比较一般,份量少咗啲,而且价钱都唔算特别抵-评分(总分为5个emoji🐟)味道:🐟🐟🐟🐟环境:🐟🐟🐟服务:🐟🐟🐟抵食:🐟🐟🐟🐟🐟总分:🐟🐟🐟🐟
食辣野真系好过瘾| (• ◡•)|
今次去咗食位于铜锣湾但拥有平民价钱嘅烤鱼
一入到去就已经闻到好香嘅川菜味~
烤鱼放题♡︎ $88/1位
☟︎☟︎☟︎
牛肉𓃒:烟烟韧韧,有牛味,几好食✔︎
猪皮𓃟:煮喺汤入面朔晒啲汤汁好入味✔︎
豆卜:同猪皮一样,都系好入味,啱晒重口味人士✔︎
皇牌口水鸡♡︎ $48
评分(总分为5个emoji🐟)
味道:🐟🐟🐟🐟
环境:🐟🐟🐟