2018-08-17 99 浏览
今日黎左深水埗想食辣野,見到依間招牌好得意既重慶麻辣麵😁😁店內好乾淨,好新,坐得好舒服💟下午茶時段十分優惠,22蚊起就有一個餐,重可以追加小食😗😗😗依杯豆漿好有豆味,好好味,唔太甜🤗再黎有依到獨家既甜品可以推介,店完話依碗黑糖啫喱對女仔身體好,聽完即刻成個食哂,甜甜地幾好味嫁😜😜依碗係依到岀名既口水雞麵,我再加左豬紅,湯底有唔同辣度可以選擇,喜歡食辣既人應該會超鐘意,因為辣得黎重有麻,而且每碗即叫即煮,所以好美味😬😬😬黃金皮蛋又係超好味,要推介🤗🤗🤗流心既感覺呀,同埋好入味呀😋😋平時食米線,我都一定會叫依個黎食嫁!麻辣海蜇爽口彈牙,唔太辣,岩哂我口味👍🏻👍🏻👍🏻總結依個小店食物好好味,店員服務態度好友善,下次一定會再黎😸😸😸
麻辣海蜇爽口彈牙,唔太辣,岩哂我口味👍🏻👍🏻👍🏻