2014-02-03 738 浏览
好啦講左幾年要寫食評終於實行啦 今年知道深水埗夜晚有個可以同台灣鬥既港式街頭美食夜市,年初三又好似係最後一晚,所以就過左來深水埗掃街掃街既野就唔細講啦總之就超超超級正啦!!!希望以後年年都有啦!!!因為好口乾又想坐下,見有間糖水店唔洗等位價錢又唔算貴就入左來啦~1.魔鬼雙圓 - $20天生中意食黑糖同埋芋圓,所以一見到就叫左來食,清清地唔算特別好味,但係幾解渴XD2.榴槤雪花冰 - $32天生中意食榴槤,呢個雪花冰榴槤味好濃,好好味!!!如果可以轉水果同埋醬就好啦朱古力醬+香蕉同榴槤唔係咁合...3.燒賣 - $6呢個係因為家姐太中詫食燒賣先叫既,味道我就唔係咁中意啦~食食下發現店入面其實有個排行榜,大家可以試下跟個排行榜叫野食,我今次叫既三樣野食其實都三甲不入XD整體來講唔洗等位,食物同價錢都okay
好啦講左幾年要寫食評終於實行啦

1.魔鬼雙圓 - $20
魔鬼雙圓

2.榴槤雪花冰 - $32
榴槤雪花冰
朱古力醬+香蕉同榴槤唔係咁合...

3.燒賣 - $6
燒賣
呢個係因為家姐太中詫食燒賣先叫既,味道我就唔係咁中意啦~

整體來講唔洗等位,食物同價錢都okay
2014-02-02
$29 (宵夜)
榴槤雪花冰