2025-06-28
星期六嚟到好多人 大家週末記得要訂位🫣而且新分店佢哋推出咗好多嶄新獨特既菜式,價錢亦超級親民最平$10就有一串串燒!!推薦-大推海鮮類價值超抵!!好新鮮大隻都唔會霉!元貝同埋蒜蓉燒蠔都係🈹$48/2隻!平時喺出邊呢個價錢一隻都未必食到!而元貝上仲有粉絲,吸晒啲蒜蓉汁一啖入口超級大滿足!-蟶子嘅CP值都好高!$38/1隻Size亦都唔細!粉絲吸滿湯汁,海鮮滑嫩帶有鮮味,肉質彈牙!呢個價錢嗌幾隻都唔會好肉赤~👍🏻必點炭燒雞隔膜一試難忘!超重炭燒味!比起雞肉雞隔膜嘅肉質細薄帶筋,更加突出炭火嘅味道!如果鍾意食串燒嘅,你下次不妨試吓雞隔膜呢個部位~雞軟骨份量比平時出邊嘅雞軟骨大粒少少,雞軟骨唔會有好多油食落去都係新鮮爽脆冇雞油味😋燒牛舌平時食串燒最驚啲牛舌係又厚又大塊,跟住燒到乾噌噌無調味☹️或者重視過見到成條牛脷串咗上去,即刻冇晒食慾🙂↔️佢哋嘅牛舌靚靚囝囝,出邊有淡淡嘅調味,食落去好爽口~加埋佢哋提供嘅檸檬吱少少檸檬汁上去更加惹味😋嘢飲方面,嗌咗佢哋嘅梅酒同埋Cocktail ,價錢都係$38-58一杯仲平過樓下啲酒吧嘅happy hour!本來仲想試佢哋嘅招牌焦糖菠蘿鵝肝醬多士,但係7:0
推薦
-大推海鮮類價值超抵!!
好新鮮大隻都唔會霉!
元貝同埋蒜蓉燒蠔都係🈹$48/2隻!
平時喺出邊呢個價錢一隻都未必食到!
而元貝上仲有粉絲,吸晒啲蒜蓉汁一啖入口超級大滿足!
-蟶子嘅CP值都好高!
$38/1隻Size亦都唔細!
粉絲吸滿湯汁,海鮮滑嫩帶有鮮味,肉質彈牙!
呢個價錢嗌幾隻都唔會好肉赤~
👍🏻必點炭燒雞隔膜
一試難忘!超重炭燒味!
比起雞肉雞隔膜嘅肉質細薄帶筋,更加突出炭火嘅味道!
如果鍾意食串燒嘅,你下次不妨試吓雞隔膜呢個部位~
雞軟骨
份量比平時出邊嘅雞軟骨大粒少少,雞軟骨唔會有好多油
食落去都係新鮮爽脆冇雞油味😋
燒牛舌
平時食串燒最驚啲牛舌係又厚又大塊,跟住燒到乾噌噌無調味☹️
或者重視過見到成條牛脷串咗上去,即刻冇晒食慾🙂↔️
佢哋嘅牛舌靚靚囝囝,出邊有淡淡嘅調味,食落去好爽口~
加埋佢哋提供嘅檸檬吱少少檸檬汁上去更加惹味😋
仲平過樓下啲酒吧嘅happy hour!
本來仲想試佢哋嘅招牌焦糖菠蘿鵝肝醬多士,但係7:00去到已經賣晒😭下次再去我一家環食到😤
最後覺得佢哋嘅價錢真係好平!
大部份嘢食最貴都係$50左右,仲要喺尖沙咀呢個地區
推薦大家平日收咗工都可以同朋友一齊嚟食
不過溫馨提示,記得帶定件外套佢哋個冷氣好大🥹