同好耐冇见既朋友约出黎食餐饭 朋友就话想食韩国菜 咁朋友就拣左呢间 都系朋友个朋友推介俾佢 话几好食 咁就试下啦 反正都好耐冇食过韩国野 餐厅同地铁站既距离都唔近 要行十至十五分钟左右先到餐厅 不过个条街成条街都系食店 都好易揾 餐牌既选择都有好多下 我地四个人叫左五样野一齐食 落单之后就会上左份前菜先 有泡菜 芽菜 辣辣地几好味 海鲜葱饼 一份好大块 煎到金黄色 好薄身 食落好脆好香口 呢个好好味五花肉紫菜包饭 一份有成十一旧 仲要每件都好大旧 每旧都好足料 有五花肉 青瓜 鸡蛋 火腿 萝卜 但食落麻麻 有啲怪 可能太多料系入面炸酱面 又系好大份 可能我地摆得太耐先捞 捞个阵已经冻晒 又干晒 食落冇乜味 又系麻麻地星星各式炸鸡套装 好大份 有好多件炸鸡 仲有炸薯角同炸饺子 呢个炸得几好味 仲有好几款酱俾你点 不过炸鸡有好多碎骨 食既话要小心啲星星炒粉丝 又系大大份 食落完全冇味 整体黎讲 除左个海鲜葱饼最好食之外其他都系得个大字 一系唔好食一系冇味 唔知食梗乜 一次就够了

星星炒粉丝 又系大大份 食落完全冇味

前菜