2019-09-26
依到既套餐有每位$298.$398.$498.$688,不等, 價錢豐儉由人任君選擇,但係咁多個套餐都有一個共通點,就係每個餐都已經可以食到好多款海鮮!!!今日同朋友一行二人,選左個每位$398既套餐!!一開始店員放一個粥底,裏邊有南瓜同豬骨,醬油方面就有得加蒜蓉同辣椒!!!起初啲嘢食嚟到準備開動之制,原來呢度會有店員埋黎代勞為客人蒸埋,每樣食物都會用計時器計時拿捏到最佳既蒸煮時間,蒸好分畀客人食 ...鮑魚海蝦貴妃蚌生蠔龍躉大蟶子!!!其實用一個字已經可以形容曬依碟野!!就係一個字"鮮"好新鮮!!! d蝦爽彈,蝦頭又有膏!!!一邊係越南頂角蟹一邊係菲律賓大黃蟹,有圖有真相,d黃d膏多到咁,好滋味,最緊要係真係好新鮮!!!野生瀨尿蝦依隻係野生嘅瀨尿蝦而且好大隻佢嘅size係我半個手瓜,佢呢度嘅食法呢已經係蒸好咗攤凍,即係好似潮州打冷蟹咁嘅食法,又唔腥喎食起黎,原先都冇酒意㗎冇諗住飲酒就係食咗呢隻瀨尿蝦突然間好想隊番杯!!!食到有黑啤,唔係到到有呀!!!正!!!飲飲下酒送咗碟炸魚皮畀我食,哈哈!!!呢度嘅人好熱情,當晚都見到有啲熟客仔係到同店員傾計,個炸魚皮脆卜卜送酒一流!!!呢隻澳洲青
今日同朋友一行二人,選左個每位$398既套餐!!
總結嚟講呢度嘅海鮮好新鮮,估唔到呢個價錢食到咁新鮮既海鮮,真心好抵食!!!