2021-11-17 1509 浏览
奇納百川 𝗞𝗶𝗻𝗮𝗯𝗮𝗷𝗶 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗖𝗮𝗳𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 🇰🇷好耐冇去過海港城食飯,原來喺𝗟𝗖𝗫有間新派韓式𝗖𝗮𝗳𝗲。去到人山人海,等咗一陣先有位😛 入到去見到佢座位好闊落,行到去見到有三張枱有個無敵海景🤩 勁靚!可惜已經坐滿晒🥲本來主菜想叫佢哋嘅招牌三文魚子海膽烏冬,但係八點入座已經賣晒😢 最後我哋叫咗⋯⋯韓式辣醬炸雞 (跟鐵板芝士) 𝗦𝗽𝗶𝗰𝘆 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 𝗛𝗹$𝟭𝟵𝟴 🍗🧀🌶🌶🌶- 比想像中份量多好多🤩 皮薄好熱好脆❗️ 鐵板芝士勁邪惡😈 我最鍾意個韓式辣醬😚😚 辣度好夠同有分上。建議大家先點辣醬,再點芝士🤩 成件事好夾又無咁膩🥰🥰烤煙腩蛋黃忌廉手搓粉 𝗖𝗮𝗿𝗯𝗼𝗻𝗮𝗿𝗮 𝗧𝗿𝗼𝗳𝗶𝗲 𝗛𝗸$𝟭𝟲𝟴- 呢碟𝗖𝗮𝗿𝗯𝗼𝗻𝗮𝗿𝗮我食左勁多🤩🤩 手搓粉好有咬口,忌廉唔會好傑身,比平時食開嘅𝗖𝗮𝗿𝗯𝗼𝗻𝗮𝗿𝗮無咁膩。加埋蛋同煙腩好正❣️韓式炒年糕 𝗧𝘁𝗲𝗼𝗸𝗯𝗼𝗸𝗸𝗶 𝗛𝗸$𝟭𝟮𝟴 🇰🇷🌶🌶🌶- 見到第一個impression就係好大碟🤣🤣🤣!好足料,個韓式年糕醬偏傑身,裏面有滿滿嘅年糕同大蔥🧅辣度好足夠,岩晒我☺️☺️員工服務好

韓式炒年糕 𝗧𝘁𝗲𝗼𝗸𝗯𝗼𝗸𝗸𝗶 𝗛𝗸$𝟭𝟮𝟴 🇰🇷🌶🌶🌶

員工服務好好,好快手!如果會主動提供食水俾我哋就更好🥲 飯前去左Happy Hour,所以好快就投降🤣 好飽!下次會再試埋佢哋嘅特色飲品同其他食物🙌🏼🙌🏼❣️