餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

又系另一间终于试到嘅cafe🌚😂之前试过去西环个间但系因为座位实在太少,等极都等唔到.... 今次黎到将军澳海旁嘅分店,舖头大好多!有indoor 同outdoor 嘅座位,入面嘅装修行简约风,感觉几舒服!/Black sesame chiffon $52/黎个必试嘅蛋糕!黑芝麻味好浓,质感松软,面头仲有黑芝麻cream,因为佢唔系打到好挺身所以食落唔会好油腻,黎个chiffon 应该系我系香港嘅cafe 食过最好食嘅🥰/Whiskey cured cold smoke salmon with cream cheese bagel $118/卖相好靓🥰bagel 质地非常烟瘾,烟三文鱼加cream cheese 嘅组合永远唔会错💯上面嘅烧菠萝好甜好好食😳/Black truffle homemade pasta $ 128/意粉系粗身同埋烟瘾,系我钟意嘅口感!黑松露味道好香,酱汁好creamy,食食下会觉得有d 腻,不过整体黎讲几好食🤤/Flat white +$20/主食加$20 就可以有一杯饮品,都几抵!咖啡拉花好靓😍 入口顺滑,不过个人觉得咖啡味道淡左d🤔整体黎讲,环境同食物质素

/Black sesame chiffon $52/

Black truffle homemade pasta

/Flat white +$20/
Flat  white

整体黎讲,环境同食物质素都唔错!会encore😍💯
Black truffle homemade pasta