2018-10-12 1002 浏览
🎂生日饭🎂 想食浪漫又唔太贵的西餐, Grill Room算系比较好的选择~今次透过Eatigo订座, 被安排坐在吧枱, 开放式厨房可以睇到厨师煮食感觉良好~🔸Entrees:  Salmon TT 三文鱼他他配香草乳酪汁三文鱼他他多到满出来,三文鱼味好鲜 同面包配搭岩岩好,放上面包后仲有好多净,就甘食都好正🤤🔹Main dish: Rib Eyes Angus  安格斯肉眼扒配黑松露薯泥叫了6成熟,肉质好靓超juicy,而且配上2款酱点都好夹,黑松露薯蓉味好出😍🔸Main dish: 蜜糖柑桔汁烧猪腩配焦糖苹果烧猪腩皮好脆,肉质韧够刚好🤤放上青苹果沙律,味道上配搭恰到好处~见到有人点斧头扒Tomahawk Steak Set超级大份, 成个手臂甘长有点吓亲, 但闻到好香, 下次多人去一定要叫来试试! ______________________________❗️Openrice订座星期一至四都有85折,set都有得折😍佢d discount成日转, 详情可以睇返Openrice~✔️留意返用优惠价订坐通常安排坐bar枱或搭枱

三文鱼他他配香草乳酪汁

三文鱼他他多到满出来,三文鱼味好鲜 同面包配搭岩岩好,
放上面包后仲有好多净,就甘食都好正🤤

安格斯肉眼扒配黑松露薯泥

🔸Main dish: 蜜糖柑桔汁烧猪腩配焦糖苹果
蜜糖柑桔汁烧猪腩配焦糖苹果

✔️留意返用优惠价订坐通常安排坐bar枱或搭枱
2018-10-11
等候时间
5 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日