餐厅: Bellevue Bar and Grill
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2020-02-27 714 浏览
Bellevue Bar & Grill 环境舒适, 情调一流, 好适合情侣享受蠋光晚餐!餐厅做足防疫措施, 店员会为每位顾客量度体温! 餐厅采用经过高温消毒的餐具, 还有提供消毒湿纸巾, 认真贴心!我地选择咗一个SET DINNER, 另加一个主菜及饮品!餐包新鲜软熟, 唔错!帕尔玛火腿伴木瓜沙律 (跟餐沙律)Papaya salad with Parma ham火腿伴木瓜同火腿伴蜜瓜, 都有异曲同工之妙!蕃茄啫喱心心蕃茄啫喱, 够浪漫, 酸酸地, 好开胃!南瓜忌廉汤 (餐汤)Soup of the day南瓜味浓郁, 口感幼滑, 好味道!炭烧熟成美国西冷扒伴烧汁 Char-Grilled dry aged U.S. sirloin (7 o.z.) with gravy卖相一流! 牛扒带少许炭烧味, 充满肉汁, 牛味浓郁, 好滋味!烤三文鱼扒 Grilled salmon steak (200 gm)三文鱼鱼皮烤至脆卜卜, 鱼肉保持多汁嫩滑, 而且鱼油味香浓, 正呀!Snow Ball 餐厅将菠萝加入Snow Ball, 再配上牛油果, 好有特色!蜜柑慕丝蛋糕  (跟餐甜品)Sat

我地选择咗一个SET DINNER, 另加一个主菜及饮品!

餐包

新鲜软熟, 唔错!

帕尔玛火腿伴木瓜沙律 (跟餐沙律)
Papaya salad with Parma ham

火腿伴木瓜同火腿伴蜜瓜, 都有异曲同工之妙!

蕃茄啫喱

心心蕃茄啫喱, 够浪漫, 酸酸地, 好开胃!

南瓜忌廉汤 (餐汤)
Soup of the day

南瓜味浓郁, 口感幼滑, 好味道!

炭烧熟成美国西冷扒伴烧汁

烤三文鱼扒
Grilled salmon steak (200 gm)

Snow Ball

蜜柑慕丝蛋糕  (跟餐甜品)
Satsuma orange mousse cake

好软滑, 加上鲜橙肉和果汁, 好清新!

冻柠茶 (餐饮)
Iced lemon tea