招聘中
$18,500-$25,500
月薪
2022-06-17 121 浏览
早两日晏就同朋友仔去旺角行完街街谂住揾野食, 系TOP游左阵发现食间泰国fusion 餐厅🙈于是同朋友仔决定试下佢先因为个阵已经过左lunch hour, 所以唔洗等位就已经即刻可以入座🥹而我地两个今次就叫左传说中好多人都叫既啖啖蟹肉担担饭🤤而个饭真系冇改错名! 真系劲多蟹肉! 超鲜甜💕而个饭亦都真系好有担担面既香味, 佢既花生酱味加埋微辣微辣既口味, 为味觉带嚟小小冲击😍😍再加埋啲蟹子同花生碎, 即刻无论口感定层次感都得到升华🥰真系啖啖满足蟹肉担担好食饭😌另外我地仲叫左个冬阴公大虾pizza🍕而个pizza都冇令我地失望🥹批薄香脆! 真材实料😙上面真系有好多大虾, 加埋开胃既冬阴公味酱料, 令人忍唔住一块接一块咁食过不停🤓🤓
啖啖蟹肉担担饭

冬阴公大虾pizza