🥢期間限定,自己炒泰式冬蔭功湯的夏の美鍋🥢請支持即刻俾心👍🏻🥢呢排天氣熱到不得了,日日都想食泰國菜,酸酸辣辣冬蔭功最啱可以開開胃口,發現有間日式放題店有可以自己炒冬蔭功,試下有無我之前煮的咁正先🥢 夏の美鍋 冬蔭功鍋$219 +10% ( 2019/07/29 – 2019/09/29)🥢冬蔭功湯底:坐底後會先來有一盤泰式蔬菜,先用牛脂肪開鑊,再將大蝦,魷魚煎香,然後加入湯底,滾後再將泰國蔬菜盤加入,特別一提有泰國直送的迷泰式子彈椒,食的辣的可以加多幾粒挑戰一下,因為都幾辣的,飲落真係超級正宗,夠酸夠辣,所以都飲了幾碗湯先捨得落嘢食🥢飲品:食辣嘢配啤酒是最正的,竟然有泰國象啤asahi 任飲 爽!不飲酒有泰國香茅茶同埋多款汽水任飲🥢肉類澳洲上級長期穀飼牛,肉質超軟有牛肉,多食幾盤都不厭。另外有牛舌及豚肉,肉質嫩滑,感覺不錯🥢海鮮盤提供魷魚,帶子,蠔三款,加入湯底到更加鮮味🥢出面仲有好多款不同美食,有泰式蝦片,泰式紅咖喱飯,仲有好多不同丸類菜類,值得一提是蔬菜好新鮮洗得好乾淨,可以放心食🥢甜品有乳酪雪糕同埋Häagen-Dazs雪糕可以瘋狂食
🥢期間限定,自己炒泰式冬蔭功湯的夏の美鍋

🥢請支持即刻俾心👍🏻

🥢冬蔭功湯底:

🥢肉類

🥢海鮮盤
提供魷魚,帶子,蠔三款,加入湯底到更加鮮味

🥢甜品
有乳酪雪糕同埋Häagen-Dazs雪糕可以瘋狂食

🥢贈品
最後附上了「泰be happy 」抽獎券,有機會贏取雙人來回曼谷商務艙機票連5星級酒店四日三夜套票,一張手機貼清潔貼,泰國直送的椰子糖,果然非常之泰國風情

🥢這間火鍋店環境舒適極潔感覺坐的很舒服,味道都覺得比同類型的更好,可以再回頭食多幾次的

🥢牛陣各大分店
地址: 荃灣楊屋道1號荃新天地地下 G52,G56& G58號舖