2019-06-18 255 浏览
其实 #小秘书 一向无习惯食饭跟 #餐饮、又或者食饱之后喺附近买杯嘢饮返公司叹。平日除咗 #饮水,我通常只会饮 #可乐😝 不过呢排都少饮咗好多喇。见呢日一场嚟到 #西湾河 咁高兴,之前又听到咁多人吹捧,而最紧要就系无人排队... 一于凑吓热闹齐齐去 #老虎堂 试吓佢哋个 #波霸奶茶👀起初 #小秘书 听到个名、同 #铺面装修 都咁有 #气势🐯🐯🐯,对杯 #奶茶 都有啲 #幻想🤤 不过原来只不过系杯 #珍珠奶茶👉🏻👈🏻 至于 #波霸 系咩嚟?系比较大粒嘅珍珠啰😅 咁当然都有佢特别之处先会有咁多 #fans 啦!听 #店员 讲 #奶茶 加入咗 #奶霜、#鲜奶 嚟冲调,口感 #特别滑 同 #香浓,钟意奶制品嘅 #小秘书 + #你 一定喜欢❤️ 或者再heavy啲,可以比多几蚊转埋做 #latte口味😋 等我下次都试吓先🤗

2019-06-14
外卖自取
$30 (其他)