2023-04-23 605 浏览
夜晚8点两个人去堂食,见到门口有人企系度等,以为要等位,门口附近冇职员,要行到好入先有职员。等左半分钟,等紧既客人同我地讲唔驶等位,佢地系等紧外卖,叫我地行入去。我地行入去,冇人理我地,有好多位净,但我地都冇自已行去坐低。我地同职员讲「我地两位」,然后有个职员好大声叫我地出番去等。大声到门口等紧既客都好唔好意同我地say sorry...之后入到去坐低,我地叫左两个沾面,点知两个既汤都完全唔热,系接近冻...我地本身对野食既要求都唔算高,但呢次真系接受唔到!我地最后忍唔住叫佢整番热...过左几分钟,我地期待既系一碗热d既汤。点知...同头先完全冇分别,甚至仲冻左!算!但真系好难食到食左一半就放弃左。以后唔会再去!

以后唔会再去!