沙嗲轩

Satay Inn
餐厅: 沙嗲轩
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
餐厅: 沙嗲轩
资讯:

2018-08-18 536 浏览
沙嗲轩之前喺黄金海岸食过一次,当时觉得好有惊喜,质素几高。今日喺北角食午餐,见到酒店楼下有沙嗲轩,就同同事试下🤔因为当日好肚饿,所以就无叫到我喜爱既虾面,而叫左个海南鸡饭,谂住饱肚啲😝上菜时,卖相好靓👍🏿 鸡件系好滑既,最锺意点橙式个辣酱食,够晒惹味💃但系!个油饭系极之唔合格,味道可以,但成个饭软稔稔,系完全唔好食。希望系咁岩今次唔好彩呢日煮得唔好啦😩 如果个饭好食啲就perfect池了👉🏿👈🏿

2018-08-13