2023-11-01 604 浏览
近排多左去沙田𠮶头做野,食多左𠮶头嘅餐厅🍴𠮶头啲餐厅性价比劲高😍价钱又抵,野食又大大份,味道又唔错啵😎🤟🏻今次食嘅系一间台式餐厅😋平日嚟讲人流都算多✨🧊回味酱骨架配麻香酱捞面 $82一上枱俾佢𠮶只糖心蛋吸引咗🤣糖心蛋整得啱啱好,够晒流心又入味😍仲有四大旧骨添!店员好细心,仲会附上一个碗同埋两对手套🧤,我哋可以带住手套咁样食,方便好多!又唔会整污糟只手添🥰肉骨好入味,住得好淋😽,好容易就咬得开😋另外,麻香酱捞面都系呢𠮶度好出名嘅一个捞面!初头仲以为得少少酱🫢,应该会冇咩味🥹点知原来个底仲有好多酱!完全够晒捞匀成个面!过奖啱啱好,唔会话太杰,仲好重花生🥜味添🧊蒙古风沙烧鸡配姜葱蒜捞面 $82望餐牌𠮶阵时觉得呢个名好特别😋好好奇到底蒙古风沙即系咩味🤣上网又见到呢个都几多人嗌!所以应该都唔错嘅😗烧鸡上面有好多辣椒🌶️粉同埋甜甜地嘅洋葱,鸡肉好乱滑,一啲都唔干!仲有啲花生同埋提子干做伴碟姜葱🧅蒜捞面都几特别,最顶有好多生蒜🧄同埋葱!唔会话太咸啱啱好🥰🧊酥炸鱿鱼酥🦑 $30呢个小食都真系几surprise🤩本身见佢30蚊咁平都真系冇乜期望😂但系鱿鱼🦑好新鲜好弹牙!😙仲要系热辣辣🔥即叫即炸💥嚟到可以叫

🧊回味酱骨架配麻香酱捞面 $82

🧊蒙古风沙烧鸡配姜葱蒜捞面 $82

🧊酥炸鱿鱼酥🦑 $30
呢个小食都真系几surprise🤩本身见佢30蚊咁平都真系冇乜期望😂但系鱿鱼🦑好新鲜好弹牙!😙仲要系热辣辣🔥即叫即炸💥嚟到可以叫番个share🤟🏻

🧊白桃汁绿茶加珍珠 +$3
冇错!烟韧控小编又加左珍珠啦😂饮台式饮品唔加珍珠嚟咬下就硬系差紧啲咁🫢珍珠口感几好,唔太硬,都唔太淋!不过珍珠份量再多啲就好🤫白桃🍑味几香!又唔会系死甜,啱啱好🫶🏻

🧊冬瓜茶
近排夜训又食得多煎炸野🥵饮番杯冬瓜茶清下热气先😙好钟意呢到嘅冬瓜茶比小甜🥹小编并唔系蚂蚁🐜人!唔钟意食啲超级甜嘅野🤣但外面啲冬瓜茶往往都劲甜,搞到都有小小怕😮‍💨但呢杯就啱啱好!唔太甜之外,仲有冬瓜茶嘅香味😙

性价比:8.5/10
好食程度😋:9/10
回头指数💓:9/10

📍入面 (沙田)
沙田石门安群街3号京瑞广场1期1楼151号舖