男朋友讲左想试E间burgerman好耐👦🏻🙆🏻‍♂️, 难得今日佢系附近收工就去试下啦😊 铺头唔算大, 但五藏俱全, 环境唔错! Burger嘅款式几多, 而且仲有沙律🥗意粉🍝薯条🍟, 我地叫左两个burger🍔同一个小食😋日本飞驒牛汉堡🐂🍔, E个汉堡包嘅口感有别于其他地方嘅汉堡包, 首先牛肉味道浓郁而且肉汁非常丰富, 入面仲有簿片嘅磨菇, 口感已经好好, 最特别嘅系佢弃用左传统嘅菜, 改用左碗豆苗嚟代替生菜, 就算同酱汁加埋一齐都唔会咁易霖, 保持菜嘅爽脆, 令到汉堡整体嘅口感升华, 十分推介!!👍🏻👍🏻😋😋和牛汉堡🐂🍔, 我地加左$8加菠萝🍍, 和牛汉堡嘅牛肉足量, 味道相比飞驒牛无咁浓郁, 但加左菠萝有另一番清新嘅感觉炸薯格🥔, 热辣辣炸得几脆身, 而且几大块😊枱面有两枝酱汁比你醮, 一枝系茄汁, 一枝系似千岛酱加Tabasco嘅酱汁, creamy嘅酱汁带点酸酸辣辣咁, 用嚟醮薯格薯条几好味👍🏻😋沙律🥗, 沙律菜新鲜, 酱汁味道特别, 有d似蜜糖芥末加少许芝麻酱咁, 同沙律非常夹😋蕃薯条🍠🍟, 香脆可口, 甜甜嘅蕃薯味香甜味美, 份量十足!总结:食物质素好好, 店员服务唔错,

总结:食物质素好好, 店员服务唔错, 价钱唔贵, cp值高, 值得一赞嘅系佢e到有胶手套提供, 唔怕食完只手会污糟😊👍🏻
2019-09-26
  • 蕃薯条