2018-08-26 242 浏览
同家姐系铜锣湾行街,一早谂定好想食汉堡包~朋友介绍呢间餐厅好食又有feel~即刻要黎试下。fashion walk既设计好似令人置身外国咁~好舒服啊!待应安排左我地系窗口的位置,下雨天望住出面真系好舒服~餐桌上有餐牌,之后就要出去cashier到买野食。今次主要试下餐牌上的推荐,叫左大烤菇芝士牛肉汉堡,软壳蟹汉堡,牛油果酱薯条。饮品我地就叫左homemade iced peach tea同一杯白酒。order左之后带返个牌坐低就等食啦~汉堡一黎到 一齐大叫好大个啊!咁抵既价钱买到咁大个汉堡真系超抵食,而且非常足料啊,汉堡上到黎已经切左一半,如果唔想既记得买的时候同待应讲!一咬落去d牛肉汁已经飞哂出黎,超juicy!仲要有芝士蕃茄同生菜,所有野超配搭,但菜又唔会整到个包湿哂淋哂。正!牛油果怪见到有牛油果既菜式紧系唔会放过!好多牛油果酱啊🤤🤤🤤薯条岩岩炸起又热又脆,好快就清哂成碟啦最后呢个软壳蟹汉堡,一黎到见到咁大条软壳蟹就流哂口水,好脆啊!摆到好似真系一只蟹咁~配埋沙律酱真系好好味最后食左咁多炸野~饮埋杯白酒岩岩好,而杯peach tea都好fresh 桃同茶味岩岩好,加埋块薄荷叶又够清
待应安排左我地系窗口的位置,下雨天望住出面真系好舒服~
餐桌上有餐牌,之后就要出去cashier到买野食。

order左之后带返个牌坐低就等食啦~
大烤菇芝士牛肉汉堡

牛油果酱芝士薯条

软壳蟹汉堡

最后食左咁多炸野~
饮埋杯白酒岩岩好,而杯peach tea都好fresh 桃同茶味岩岩好,加埋块薄荷叶又够清新!
iced  peach  fruit  tea
用餐时段