2014-07-07 3068 浏览
半年有多无嚟,餐牌换咗,价钱加咗成倍。问服务员攞儿童餐牌,佢答:「有。」但就碌木咁企喺度。我问:「咁攞俾我吖?」咁先识郁。点菜时,我话:「两个儿童餐」,服务员:「只可以点一个儿童餐。」连唔好意思都无句。我点咗咖喱吉列猪扒饭,食物到后,食咗一啖,我同服务员讲:「唔该同我换过𠮶吖,超咸。」,服务员攞咗返厨房后同我讲:「厨房话个咖喱系咁味。」我话:「咁你叫佢检讨下啲厨术,咸到苦都话系咁?同我取消佢,我唔要啦!」我个大女要咗亲子丼,嚟到后亚女话:「啲蛋白完全生嘅!啲鸡肉有啲韧。」草草食完,埋单算数,食物质素唔值呢个价钱,两个丼加一个儿童餐,盛惠 $485。服务态度一毫子tips 都唔值。