2019-02-26 497 浏览
以前喺悦来坊附近返工,会周不时嚟到呢到食lunch,够近够方便。不过自从转咗工之后就好小再嚟呢到,今次返黎呢到食系因为新工放假,lunch时间揾返啲旧同事食饭倾下计,估唔到又水准又差咗唔小小妹今次叫咗越式肥牛汤河配龙眼蜜,谂住清清地食啲野又可以同同事倾下计,因为lunch时间有时都唔系太多人唔洗点等位可以坐耐啲。点知个汤好咸,要落返啲辣椒油去盖啲咸味肥牛同粉都唔会话有咩特别,普普通通,但个汤真系咸都我唔识讲野。。之前我都系会食啲冬荫功汤粉﹑印尼炒饭都正正常常,但今次的确令我失望咗!龙眼蜜正正常常,唔会太甜落太多糖浆,呢次系我唯一一样仲接受到嘅野!唔知仲会唔会有下次,下次如果再约返旧同事喺附近食饭我都唔会再简佢了应该

点知个汤好咸,要落返啲辣椒油去盖啲咸味